Retkipäivä 21

Pääsimme liikkeelle aika aikaisin. Aamutoimissa on alkanut kulua aikaa. Herättyään on pihalla jo muutenkin mutta aivot on jumissa jonkin aikaa tavallista kauemmin. Väsymystä kaiketi.

Oikoreitti löytyi kartalta ja se muistutti jokimelontaa joskin vesi oli suolaista. Säästö kilometreissä oli kuitenkin sen verran suuri että käytimme edun hyväksi. Tavoite on Virojoki-Tornio väli ei kilometrimäärä. Niitä tulee kyllä ihan riittävästi muutenkin.

Merimelontaa lähellä luontoa

Merimelontaa lähellä luontoa

Matkalla ukkonen jyrähteli ja tuli pari rankempaa sadekuuroakin mutta ei sen kummempaa. Kokkolan edustalla koimme erikoisen ilmiön. Alkoi voimakas kohina. Hetken kesti ennenkin tajusimme mistä oli kyse. Edessä satoi rankasti ja me olimme pouta kohdassa. Sateen raja oli yllättävän terävä. Ukkoskuuro päätti mennä meidän edestä. Tunne oli aikalailla ufo. Tapahtuma onnistuttiin taltioimaan valokuviin aika hyvin. Kokkolassa meidät otti vastaan Evert ja Tomi. Tulemme jatkamaan täältä vasta su aamuna. Siihen asti levätään ja tankataan.

Poutaa ja sadetta

Poutaa ja sadetta

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.