Retkipäivä 18

Päivä alkoi sateisena. Tosin piti alkaa satamaan vasta puoliltapäivin mutta klo 8 hanat aukesi. Eikä taukoa sitten päivänmittaan oikeastaan paljon ollutkaan. Aamulla lämmiteltiin kiskaisemalla vastatuuleen 5 km että päästiin Moikipäähän syömään. Ruoka olikin hyvää ja eilisen rääkin jälkeen oikein hyvä tankata oikeaa ruokaa. Ja jäätelöä tietysti.

Aamun lähtönäkymä saunanterassista

Aamun lähtönäkymä saunanterassista

Matkaa jatkettiin kunnon sateessa sivumyötäiseen. Isommilla ylityksillä sai taas punnertaa ja varsinkin kun tuuli yhdessä vaiheessa oli myötäinen toisinaan taas sivulta. Pyöri kuin pieru molskihousuissa. Mutta matka eteni joskin eilinen painoin kuopassa. Juho käytti purjetta minkä tuulilta pystyi. Meikäukko nyki menemään ilman purjetta, voi kateus !

Sateen ropinaa

Sateen ropinaa

Leiripaikkaa jouduttiin etsimään tovi. Kartan taukopaikkoihin ei päässyt kajakilla lähellekkään rantaa kivien takia. Lopulta löytyi sopiva kallio. Tokihan se oli liukas mutta kumpikaan ei rantautumisen jälkeen liukunut kajakin ohi vaikka Juho isä pari kertaa yrittikin. Vaatteitakin saatiin ilta- auringossa kuivattua jonkin verran. Kaksi päivää ja on edetty 100 km. Helpottaa aikataulua kummasti.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.