Lepopäivän melontaa

Aamu Santakarilla Porin edustalla nousi lämpimänä. Aamutoimien jälkeen suunnattiin kohti Reposaaren satamaa. Mäntyluodon edustalla oli vedessä raja jossa veden väri muuttui ruskeaksi. Johtuu Kokemäenjoesta joka laskee mereen tässä kohtaa. Rahtilaivojakaan ei kulkenut joten pääsimme rahtisatamasta helposti ohi.

DSCN4677

Vierasvenesatamassa nostimme kajakit laiturille. Ihmettelijöitä ja kyselijöitä riitti. Syötiin tukevasti ja käytiin kaupassa sekä täydennettiin vesivarastot. On muuten hyvä ruoka ja palvelu.

DSCN4678

Iltapäivällä lähdettiin melomaan kohti yöpaikkaa. Valintojen jälkeen päädyimme Selinkerin retkisatamaan. Huollettiin varusteita ja ukkoja. Nukkumaan aikaisin jotta taas jaksaa meloa. Avovedet odottavat kun saaria ei ole tarjolla suojaksi.

DSCN4679

Ai niin lepopäivän melonta, 23 km tuli mittariin. Mikä aiheutti sen että seuraavana aamuna päätimme huilata vielä lisää. Aamupalan jälkeen takaisin nukkumaan ja kas kello olikin jo kaksi iltapäivällä. Jos sitten hieman ruokaa ja kuinkas muuten nukkumaan.

One response to “Lepopäivän melontaa

  1. Kyllä on kiva lukea ja seurata reissuanne.ei varmasti ihan heti unohdu tuo seikkailu.hienoa tekstiä ja upeita kuvia.ei muuta kun peukut ja varpaatkin pystyyn teidän puolesta että kaikki sujuu hyvin jatkossakin.hyvää juhannusta sinne teille…tälläkertaa vähän erilainen juhannus😊👍☺

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.