Retkipäivä 11

DSCN4637Aamusella matkaan lähtiessä oli selvää että päivän takaraja olisi noin klo 17 kun luvattu myrsky alkaa. Ja alkoi se ajallaan. Me melottiin ja harmiteltiin kun ei oltu telttapaikkaa suunniteltu etukäteen. Matkalla oli melko paljon purjealuksia. Jokin kisa menossa. Miten ne aina meidän kohdalle osuukin. Nähtiin ne jo illalla kun menivät Nauvon suuntaan. Väyliä riitti ylitettäväksi. Onneksi ilma oli ruma niin ei ollut paljon veneilijöitä väistettäväksi.

Taukopaikka

Taukopaikka

Taukopaikalla lähtiessä taivaanranta oli tumma ja katsoimme että aika käy vähiin. Lähdimme hakemaan telttapaikkaa. Ja ei löytynyt helpolla. Ilma vaan rumeni kun menimme sitkeästi eteenpäin. Sade yltyi ja tuuli koveni. Kovia oli kyllä melojatkin !! Toivottiin vain että näkyvyys säilyy että on helpompi suunnistaa. Monen mutkan jälkeen paikka löytyi Hauluodosta. Ollaan siis Itä-Velkuan vesillä.

DSCN4645

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.