Retkipäivä 12

Antti lämmitti meille saunan ja paljun

Antti lämmitti meille saunan ja paljun

Aamutoimien jälkeen starttasimme kohti Hakkeenpään satamaa tarkoituksena täyttää vesivarastot. Ilmoitin tulostamme kaverilleni Antille jotta voidaan tavata taas pitkästä aikaa. Antti olikin sitten perheineen järjestänyt ekstraa meille. Vaimo jäi lasten kanssa hiekkarannalle uimaan ja vartioimaan kajakkeja kun me miehissä hyppäsimme autoon. Matka vei läheiselle mökille jossa oli lämmin sauna ja palju. Yllätyksenä vielä grillatut pihvit salaatin kera. Jälkiruuaksi kahvia ja  rapaperitorttua. Sanattomaksi vetää. Suuri  kiitos vielä Antin perheelle vieraanvaraisuudesta.

Saunoittelun jälkeen jatkoimme matkaa eteenpäin. Iloksemme tuuli oli laantunut ja muuttunut myötäiseksi. Matka joutui ja olimme aika nopeasti Kaitaisten sillalla.

Kaitaisten silta

Kaitaisten silta

Yhden pysähdyksen taktiikalla etenemme eteenpäin. Keli oli hyvä ja ukoissa virtaa. Mikäs siinä meloessa. Toki sisäreitillä oli hyvä meloa mutta nähtävää ei liiemmin ollut. Uudenkaupungin edustalla alkoi aurinko olla niin alhaalla että majoituksen sai tarjota Vähä-Hylkimys saari. Mistä sitten lie nimensä saanut mutta kaunis se kuitenkin on. Telttapaikkakin löytyi helposti. Tuuli on aika kova mutta vaatteet saataneen kuivaksi tuossa puhurissa. Jos vaan pysyvät narulla.
DSCN4656_1

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.