Lepopäivänä saa nauttia

Mona vartioi kajakkeja

Mona vartioi kajakkeja

Aamulla saavuimme väsyksissä upealle hiekkarannalle ja menimme suoraan nukkumaan. Parin tunnin unien jälkeen aloitimme huoltopuuhat. Vaatteita piti pestä. Se käy hyvin kun laittaa vaatteet ja pesuaineen kuivapussiin, sitten vettä perään. Sitä voi sitten möyhiä miten haluaa. Puhdasta ainakin tuli. Päivä oli suorastaan helteinen. Mukavaa siis levätä ja nauttia auringosta. Poikani Matias tuli käymään ja mukana oli myös koiransa Mona. Voi sitä nuoren koiran riemua kun oli vapaana tilaa juosta. Monan kanssa käytiin uimassakin, tosin minä vain polviin asti. Kun tavarat oli huollettu suunniteltiin seuraavaa päivää. Sitten yöpuulle. Seuraavalle yölle ja päivälle oli luvattu sadetta. Päätimme lähteä heti kun sade taukoaa ja saadaan pakattua kajakit. Sade loppui vasta iltapäivän puolella. Meloimme siinä sitten parinkympin iltamelonnan Taalintehtaan edustalle, jonne iskettiin teltat pystyyn.

IMG-20160615-WA0001

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.