Retkipäivä 9

DSCN4600

Tämä melontapäivä oli hieno ja pitkä. Matkalla pysähdyttiin muunmuuassa Fladalandetissa. Kalassääksen pesällä oli elämää ja sain siitä napattua kuvankin. Ensimmäisiä päiviä joka aloitettiin T-paita päällä. Tosin ensimmäisen selän ylityksen jälkeen kaivettiin esiin kevyet anorakit, koska tuuli oli kylmää. Melontailma oli hyvä, eikä tuultakaan  ollut aivan rasitteeksi asti. Hankoon mentäessä voitiin meloa aivan matalan rajassa. Se ei onnistu jos on aaltoja. Hangossa syötiin illanlounas ja jatkettiin matkaa Tullinniemen kierrolla. Tässä vaiheessa siirryttiin jo yömelonnan puolelle. Ei kun valot pykälään ja menoksi. Ajatuksena oli jatkaa yötä myöten 3-4 tuntia, tulevan myrskyn alta pois. Alkoi päivän rasitus kuitenkin olla sen verran suuri että päätettiin nukkua muutama tunti ennen Hangon läntisenselän ylitystä. Toiveet karisi kun kello soi – tuuli oli noussut ennen meitä. Se peilityyni selkä ei ollut erään peilityyni. Muutos ohjelmaan, taas. Lähdettiin nopean aamupalan turvin siirtymään kohti lepopäivän etappia joka olisi Sandvik. Lähdimme melomaan sinne. Uskomatonta oli että havahduin hereille meloessa. Siis että meloessakin voi tosiaan nukahtaa. Pelottavaa. Aika poikki oltiin kun rantaan saavuttiin, eikä tarvinnut kauan miettiä mitä tekee. Nukkumaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.