Retkipäivä 8

DSCN4595

Aamuauringon paisteessa oli mukava startata aamuun. Stora Fagerö on tutustumisen arvoinen paikka ja kaunis. Matkan alkupää tulisi olemaan suojaisaa reittiä Bärösundin satamaan asti. Siellä nautimme maittavan kalakeittolounaan ja tietysti jäätelöä, tuota melojan perusravintoa !! Sataman jälkeen oli vielä hetki suojaisaa kunnes …. niin se tuttu melontakaveri, kova vastatuuli tuli mukaan. Ei olisi kaivattu mutta joo, messissä oli taas. Tuuli oli luvattu laantuvan. Päätettiin nukkua kalliolla hetki, 4 tuntia. Eikä muuten tulikaan ollut laantunut mutta suunta kyllä kääntynyt, vastaiseksi taas. Kyllä tässä jotain pahaa on edellisessä elämässä tehnyt kun noin aina vastatuuleksi kääntyy. On sitä mietitty mitä se paha olisi ollut. Ei ole tähän kirjoituskelpoisia päätelmien lopputulokset. Päivän päätteeksi pystytimme leirin Lilla Mistön suojaan. Melkein 20 km oli vastatuulta tänään.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.