Retkipäivä 7

DSCN4581Aamutoimien aikana meinasi totaalisesti jäätyä ukot pystyyn. Tuuli oli yön aikana muuttunut pohjoiseksi. Taaskin majoituttiin niin että aamusta aurinko ei lämmittänyt. Pyritään muistamaan jatkossa. Melontasää oli reissun paras vaikka tuuli olikin kylmä.

DSCN4579

Hieman jännitti Porkkalanselän ylitys mutta se pystyttiin melomaan keskeltä läpi koska oli melkei tyyni keli. Aurinko lämmitti niin että vaatetusta oli hieman kevennettävä, ainakin kajakin sisällä. Matka taittui nopeasti ja päätimme majoittua Stora Fageron pohjoispäähän jossa on upeat maisemat ja saa ilta- että aamuauringon. Hieno melontapäivä. Näitä lisää niin matka taittuu. Yöt kun vielä hieman lämpenisi.

One response to “Retkipäivä 7

  1. Tsemppiä hurjaan reissuun! Tulit mieleeni, kun juuri lähetin sulle uuden polilabran pohjan. Katsotaan sitä vaikka lomien jälkeen elokuussa! terv. Niina

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.