Myrskyn odotusta

DSCN4512

Tämä päivä meni huollon parissa. Päätimme olla lähtemättä liikkeelle koska oli luvattu korkeita tuulilukemia. Päivän aikana selvisi että ehkä olisi päässyt eteenpäin mutta kuinka pitkälle. Aamulla satoi rankasti. Aamupalan jälkeen uudestaan nukkumaan. Saaripäivänä pitää levätä.

20160608_143353.jpg

Kajakkiin tullut vaurio päätettiin korjata. Annettiin auringon ja tuulen kuivata vauriokohta ensin.  Pika-epoksi ei kuitenkaan tässä lämpötilassa tulisi toimimaan, joten oli käytettävä Niksi-Pirkan konsteja.

20160608_170239

Lämmitin nuotiolla kiviä, jotka laitettiin urheilusukkien sisään. Ne sitten aseteltiin kajakin päälle korjaus kohtaan. Homma toimi !!! Korjaus viimeisteltiin gorillateipillä. Huomenna tietää sitten vuotaako vielä vai ei.

Illansuussa päätin kalastaa. Tylsää hommaa kun ensimmäisellä heitolla tuli 1,5 kg hauki. Iltaruuaksi siis kalaa. Foliossa nuotiolla kypsyteltiim ja hyvää tuli.

20160608_181331

Huomenna illansuussa olisi tarkoitus lähteä yötä vasten melomaan kohti Helsinkiä. Heti lähdetään kun myrsky laantuu, jos se yleensä edes tänne asti yltää.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.