Retkipäivä 4

image

Palautuminen eilisestä onnistui melko hyvin. Illalla tosin olisi pitänyt jaksaa enemmän syödä ja juoda, mutta nyt ei ollut virtaa kintaassa. Aamuaurinko lämmitti mukavasti. Aamun käynnistyminen vei aikaa, kun aikainen lähtö venyi yhteentoista. Oikaisimme kaislikon läpi rämpien.

image

Tuli mieleen kalareissut velipojan kanssa. Läpi kuitenkin päästiin. Jäätelöstä vedon voitti tuolla suorituksella Juho. Kaislikosta lähdettiin selän ylitykseen. Yllättäen vastatuuleen. Tuulta oli 6 m/s ja puuskissa lähemmäs 10 m/s. Hieman päästiin sentään leikkaamaan, ettei aivan suoraan tuuleen melottu. T-paita oli ensimmäisen kerran päällä tällä reissulla. Seuraavaan ylitykseen t-paidan päälle laitoin kevyemmän anorakin. Edessä olikin sitten päivän pisin ylitys. Niin ja vastatuuleen tietysti. Aallonkorkeuskin alkoi olla kunioitettavaa luokkaa. Melontarytmin löydyttyä edettiin selän ylitse hieman yli tunnissa. Tauko pidettiin Kabbölen kaupalla lounastaen ja syöden ne jäätelöt.

image

Matka jatkui kovenevaan vastatuuleen. Bockhamin venesataman kohdalla todettiin, että kun nyt on melottu 25 km ja siitä 24 km vastatuuleen, jäädään tänne yöksi. Myrsky oli tulossa joten majoitus ainakin kaksi yötä. Telttapaikka ei nyt ollut paras mahdollinen, mutta uni tuli.

image

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.