Vene 2016 messut

vv 019

Uusi Aalto 2016

Näin keväällä pitää päästä tunnelmaan vaikka melomalla ympyrää. No ympyrän melomiseksi se oikeastaan menikin vaikka altaassa oli kokoa 15 x 40 metriä. Siellä oli kymmenkunta SUP-lautailijaa, pari kanoottia ja sukeltajia samaan aikaan – täyttyy sitä isompikin allas. Oheisesta linkistä löytyy Uusi Aalto 2016 esittelyvideo jossa on hienosti näkyvillä North West Import osasto ja meikäläinenkin vilahtaa parissa kohtaa altaalla.

vv 018

Pääasia kuitenkin oli tuoda esiin melontaa ja ennenkaikkea Skim Kayaks kajakkeja. Itse olin altaassa ja Juho Paaso samaan aikaan haastateltavana. Saimme hyvin näkyvyyttä ja kuuluvuutta. Hallin rentotunnelma käsin kosketeltavaa ja kaikkien fiilis korkealla.

vv 022

Jotenkin en ymmärrä miksi olen jättänyt juuri nämä messut väliin – niin paljon tuolla oli nähtävää !! Jatkossa tuo pitää laittaa ohjelmaan aina kevääksi. Suosittelen – siellä on paljon muutakin kuin pelkkiä veneitä. Oikeastaan kaikkea mikä mitenkään liittyy vedessä harrastamiseen – laiturista vaatteisiin ja veneistä kalastukseen.

vv 029

Pari viikkoa vielä ja olisi tarkoitus lähteä melomaan kevään ensimmäiset vedot luonnonvesille. Pari tuttavaa sen jo teki viime viikonloppuna.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.