Retkipäivä 25

Aamulla lähdimme matkaan ja Antti tuli meitä vielä saattamaan. Suuntasimme Taskun pookille. Majakkaseura kunnostaa sen tänä kesänä talkoilla. Meillä oli tieto että paikalle olisi jo tullut porukkaa. Saaressa tapasimme Anne Björkin joka oli tullut laittamaan ja siistimään paikkoja ennen isomman talkoo porukan saapumista. Hieno vapaaehtoistyötä vanhan merenkulun aarteiden pelastamiseksi.

Taskusta otimme suunnan kohti Tauvoa. Siiellä oli kesäkahvila jossa makoisat munkit, kahvi ja jäätelö antoi energiaa jatkaa matkaa. Kovin möykkyistä se oli taas kerran. Munahiedan kohdalla otimme suoran suuntiman Hailuotoa kohti. Pitkä ylitys mutta mielenkiintoinen. Monta kilometriä ennen Hailuotoa mataloitui niin paljon että Juho ponkaisi ulos kajakista. Matalaa jatkui ja jatkui. Vettä oli vain muutamia kymmeniä senttejä. Pohja oli onneksi hiekkaa paitsi että kyllä ne kivet taas sieltäkin löysin !!!

Ilta alkoi jo laskeutua kun kuumeisesti haimme leiripaikkaa. Lopulta löytyi pieni pala hiekkarantaa kaistojen keskeltä minne saimme teltat sopimaan. Santokari olisi majapaikkana tämän yön.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.