Retkipäivä 2

20160605_191205Tänään oli rankkapäivä. Paljon vastatuulta ja isoilla selillä nousi isot aallot, mikä teki melomisesta rankkaa. Kajakkini sai pahan vaurion, kun se aallokossa iskeytyi kiveen. Paikkaamaan päästiin seuraavalla tauolla. Onneksi isku osui etulaipion kohdalle. Muuten melonta olisi jäänyt tekemättä hetkeksi aikaa. Sen verran kova paukku oli että korjattavaa on seuraavalla huoltopäivänä. Kilometrejä tuli 40 kun 50  suunniteltiin. Ei vaan erään jaksanut. Yöpaikka löytyi ensimmäisestä sopivasta paikasta. Nyt nukkumaan että huomenna jaksaa. Ilmat ei ole muuttumassa. Tuulista ja kylmää.

20160605_191153

3 responses to “Retkipäivä 2

  1. Tervetuloa Kotkaan! Teillä oli huonoa onnea kelin suhteen. Pohjoistuuli oli tänään kylmää ja puuskaista. Onneksi meloitte ilmeisesti vähän sisempää reittiä, mitä olitte alunpitäen suunnitelleet. Näin maatuulella aallokko sentään pysyy vähän paremmin kurissa kuin muilla tuulensuunnilla. Kovan päivämatkan olette tehneet. Tsemppiä ja parempaa tuuria tästä eteenpäin!

    Tykkää

  2. Tsemppiä ja sisua vaan jatkoon…toivottavasti tuulet ovat jatkossa suotuisia.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.